چهارمین همایش و کارگاه فناوری نانو در استان البرز برگزار شد
تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۱
چهارمین همایش و کارگاه فناوری نانو به همت معاونت علمی و پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان البرز و معاونت علمی و پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری و دانشگاه خوارزمی تهران در تاریخ پنج شنبه 15/12/1392 و جمعه 16/12/1392 در سالن همایشات دانشکده ادبیات دانشگاه خوارزمی
تهران ( پردیس کرج ) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان البرز ( اسنا) از کرج ، معاونت علمی و پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان البرز بعد از ظهر پنج شنبه در این همایش که با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان و اساتید حوزه نانو برگزار شد، گفت: فناوری نانو یکی از فناوریهای نوین و بین رشتهای است که نقش مهمی در رشد و پیشرفت جامعه بشری در آینده نزدیک خواهد داشت.
پارسا افزود : خوشبختانه در کشور حرکتهای خوبی برای استفاده از این فناوری صورت گرفته و اکنون کشور به مرحله خوبی از پیشرفت و توسعه در این عرصه دست پیدا کرده است.
وی با بیان اهمیت و جایگاه استفاده از فناوری نانو در زمینههای مختلف اعم از صنعت، پزشکی و کشاورزی بر ضرورت آشنایی دانشجویان با فناوری نانو و کاربردهای آن تاکید کرد.
معاونت علمی و پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان البرز آشنا کردن هر چه بیشتر و بهتر دانشجویان با علم و فناوری نانو، آشکار کردن استعدادهای دانشجویان در این زمینه، تحقیق و پژوهش و تعامل فکری با افراد مختلف، برقراری ارتباط بیشتر دانشجویان با مراکز تحقیقاتی و علمی و ایجاد بستری مناسب برای آشنایی دانشجویان به منظور تعامل پژوهشی و ایجاد انگیزه در دانشجویان برای حرکت به سوی پژوهش محوری را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
پارسا اظهار داشت: برگزاری چنین همایشهایی علاوه بر آشنایی دانشجویان علاقمند و شناسایی استعدادها و حمایت دانشجویان و تشویق به شرکت در مسابقات دانشجویی نانو میتواند برای استان نیز امتیازات تشویقی در بر داشته باشد.
معاونت علمی و پژوهشی بسیج دانشجویی دانشگاه های استان البرز با بیان اینکه در گذشته از نانو به عنوان تخیل امروز و واقعیت فردا صحبت میشد گفت: امروزه با پیشرفت این فناوری از نانو به عنوان تخیل دیروز واقعیت امروز و ضرورتی برای فردا بحث میشود.
پارسا افزود: با دقت در تعریف فناوری نانو که کار بر روی ذراتی با ابعاد مولکولی و اتمی و دستکاری در جنبش و نوع آرایش آنها و تولید موادی با خواص جدید است، میتوانیم به واقعیت نانو پی ببریم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ایران یکی از کشورهای پیشتاز در حوزه فناوری نانو است و دانشجویان که در این عرصه فعال میباشند نیز پیشتاز هستند انتظار میرود دانشجویان از بحثهایی چون ریاضی ، فیزیک و شیمی که تئوری محض بوده است فاصله بگیرند و کاربرد علوم در فناوری نانو را مورد بررسی قرار دهند.
پارسا در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در حوزه نانو و پژوهش در این زمینه را یک سرمایه گذاری بدون ریسک دانست و ابراز داشت: علیرغم اینکه کشور ایران در حوزه نانو از کشورهای پیشتاز است ولی پژوهش و ثبت اختراع در این حوزه از جایگاه ویژهای برخوردار نیست و در حوزه اشتغال نیز دامنه فعالیت آن بسیار کم است.
کد مطلب: 4822